laupäev, 16. juuli 2011

Magamiskohtade võrdlus

Seekord teen pisikese ööbimispaikade võrdluse. Olin 4 kohas kokku 5 ööd.


NAPOLI, Via Milano 98, Hotel Albergo Vittorio Veneto

A. V. Veneto jäi küll viimaseks, aga polnud üldse halb. Tuba oli ikka väga suur ja puudust tundsin vaid internetist, asukoht ideaalne neile, kes ühistransporti vajavad, Napoli Centrale ja Circumvesuviana mõlemad väga lähedal, ka kesklinn sealsamas.






SORRENTO, Via Capo 37, Hotel Cavour
Hotel Cavouri toast unustasin pilti teha. See oli üsna tilluke. Samas hotell oli kõige hotellim neist neljast ja raha taheti kõige rohkem. Hotellil oli korralik restoran, kus käis pool ööd vali pidu, mingi lauljagi oli lõõritamas.



ISCHIA, Corso Garibaldi 85, Casamicciola Terme, HOTEL CASA MAZELLA

Ilus, väga ilus. Väga puhas. Heameelega oleks kauakskauaks jäänud.




















ROMA, Via Emanuele Filiberto 109, B&B TRINITY

Järgmine kord Roomas ma kindlasti ei taha kusagil mujal ööbida. Koht ideaalne, kõik vajalik olemas. Turvaline - et ruumi siseneda, vajasin 4 võtit, 4 ust tuli lukust lahti keerata. Personal väga normaalne ja hea teenindus. Absoluutselt soovitan!!!





Lõpuks väike kokkuvõte. B&B Trinity Roomas ja Casa Mazella Ischial on kahtlemata parimad. Mõnusa ööbimiskoha eest ei pea maksma sadakond euri, peaaegu igal pool saab 30eur-ga hakkama. Just Google it!
Alumises tabelis hotellid ja mulle olulised teenused, mille olemasolu hindasin 4-ga, paremusjärjestuse korral sai parim 4p, kehvim 1p.
Trinity võitis eelkõige tasuta interneti ja veidi parema hinna pärast, asukoht oli ka Rooma kesklinn. Samas Casa Mazella oli üüratult ilus ja ilusas kohas.
Hommikusöögid olid kõigis hotellides veidi imelikud. Soolase toidu hulka kuulus vaid või. Muidu anti igal pool saia, kuivikuid, moosi, mõnes kohas jogurtit või mett. Itaalia värk :D




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar