pühapäev, 3. juuli 2011

Pidev liikumine


Hommikul kell pool kuus oli aeg, kus Sinu Takso sõitis ette ja väga meeldiv taksojuht mind korraliku autoga nobedalt lennujaama viis, raha võttis ka meeldivalt vähe. Siinkohal KIIDAN TEENINDAJAT!

Lennujaamas sujus kõik normaalselt. Münichis oli taas tore kogeda, et lennujaamas saab tasuta kohvi- ja teejooke ja ajalehti, see ilmselt kehtib ikka ainult Lufthansa terminali kohta. Mis ma aga pean kurtma, on see, et Münichis oli tüüpiline-eesti-suvi ehk siis jahe ja pilves. Kohtasin siin samalt lennukilt tulnud Lahingukooli kursavenda, kes sõitis Ameerikamaale. Oh kui hea valgeinimesetunne tuli valgeteinimestemaal peale. Veel rohkem ma aga tahaks maanduda armsas koduses Brüsseli lennujaamas :| Pildi kommentaar: just tahtsin pilvele jalutama minna :(

Roomas ei tulnud lennuki uks lahti. Pool tundi "remonditi" tuntavate löökidega. Lõpuks siiski saime lennukist välja. Et eelmises lennujaamas oli kohvijooki omajagu tarbitud ja lennukis muidki jooke, siis oli tegelikult natukene kiire.

Mitte tahtes sõita 14eurise Leonardo Expressiga, nägin veidi vaeva, et leida uus shuttle-buss, millega saab "vaid" 8eur eest Roma Terminisse, see ka õnnestus ja buss võttis mind ka peale. Sihtkohta jõudmine võttis pisut alla tunni, tuli tiiruga Vaticano kaudu.

Roomas vaatasin pisut ringi. Kohvrit pagasisse 4eur eest anda ei raatsinud, polnud see ju üldse raske. Aeg aga näitas, et liikumist segas küll. Kolasin suhteliselt sihitult ringi, tegin paar pilti, nautisin sooja ilma. Proovisin ka aardeid otsida, aga kui gepsus muud peale koordinaadi pole ja igasugune eeltöö tegemata, siis üsna mõttetu üritus. Lõpuks, kui olin üsna väsinud, tuli burgeriisu (hmm Itaalias peaks pizzaisu tekkima) ja proovisin ära kohaliku BigMac'i - oli hea, aga koht rohkem sellistele teisejärguinimestele - Itaalias ju ei armastata Mac'i - ja miks peakski.

Rong tõi Latinasse, takso tõi kooli juurde. Pesnud, joonud, söönud. Ma ei ole täna üldse jutukas tegelikult. Ehk on homme parem päev.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar